085- 8783619

Onze werkwijze

Easyfit Drunen staat voor gemoedelijkheid, en ongedwongen sporten en fitnessen. In onze ogen is fitness geen sport om mee te pronken, maar een sport om je lekker en fit mee te voelen.

Onze werkwijze is daarom ook een werkwijze die in vele opzichten afwijkt van andere sportcentra en/of fitnesscentra.

In het kort:

Easyfit is een sport-fitnesscentrum voor alle leeftijdsgroepen die op een leuke, en verantwoorde manier willen werken aan hun gezondheid, lichamelijke klachten of controle van het lichaamsgewicht.
Door de unieke opzet van Easyfit Drunen ervaart u een prettige omgeving voor iedereen die zich niet thuis voelt in een “sportschool cultuur”. Dit omdat dit vaak gepaard gaat met harde muziek, zien en gezien worden en andere facetten die een drempel voor mensen creëren.

Easyfit Drunen biedt u diverse bewegingsprogramma’s, wij beschikken over een uitgebreide lijn van reguliere moderne fitnesstoestellen en een groot aanbod cardiotoestellen. Naast deze vorm van vrije training kunt u bij ons ook terecht voor een divers functioneel trainings programma of Personal Training. Easyfit  staat voor verantwoord bewegen op een leuke en effectieve manier in uw eigen tempo!

Cardio-training

Cardio training is geschikt voor mensen uit alle leeftijdscategorieën. Voor ongetrainde mensen, mensen met overgewicht en mensen die moeten revalideren. Op basis van uw conditie en wensen wordt door de instructeur een persoonlijk trainingsschema samengesteld, welke u kunt gebruiken tijdens uw training.

Cardio is een training die het lichaam stimuleert om het lichaamsvet aan te spreken als energiebron. De cardio training wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het verlagen van het vetpercentage, en deels voor het verbeteren van de conditie/ het uithoudingsvermogen. Denk hierbij aan activiteiten als fietsen, lopen, roeien en crosstrainen. Dit alles op een verantwoorde manier en met behulp van speciale cardio apparatuur, met deze apparatuur is het bovendien mogelijk om met een hartslagmeter te trainen.

Functionele Training

Bij Easyfit hebben we hiervoor een speciale ruimte ingericht om op een doeltreffende manier te kunnen sporten. Deze doeltreffende manier van sporten, noemen wij functioneel trainen. Dit houdt in dat je niet gefocust bent op het ontwikkelen van de maximale spierkracht, maar dat je traint ter ondersteuning van jouw dagelijks leven of ter ondersteuning van jouw sport die je al beoefend.
Het is hierbij belangrijk een doel te formuleren en aan de hand daarvan oefeningen te gaan doen die bij kunnen dragen aan jouw uiteindelijke doel.

Functioneel trainen is dus ter ondersteuning en kan ervoor zorgen dat je dichterbij jouw gestelde doel kunt komen. Wij zijn er uiteraard voor om jou hierbij de juiste begeleiding te bieden.

Groepslessen

Sport is leuk, vooral als je het samen met anderen doet! Het groepsgevoel motiveert je mee te blijven doen en het is nog gezellig ook! Je kunt dus op een fijne manier een gezonde levensstijl hebben. Met ons uitgebreide groepslesrooster heb je ruime keuze uit verschillende soorten groepslessen zoals, Zumba, Fight Fit, Pump, Bootcamp, of Circuit fit. Zo vind je dus altijd wel een groepsles die bij je past. Iedere groepsles heeft zijn eigen voordelen meer informatie over deze groeplessen kun je hier op de site lezen. Kijk in het groepslesrooster wanneer de lessen plaatsvinden.

MENU