Het aanbod van Easyfit Drunen

Het aanbod van Easyfit Drunen

Ontdek het veelzijdige Fitness, Groepstrainingen, Personal Training aanbod van Easyfit in Drunen

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

Zumba
Zumba

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem.

B.I.I.T.
B.I.I.T.

Onze versie van de razend populaire en effectieve H.I.I.T. waarin je in een combinatie van cardio en kracht met een structurele tijdsinterval oefeningen af gaat. Het is zeer effectief voor; conditie, kracht, & vetverbranding. Concreet, een leuke training om snel superfit te worden.

Spinning
Spinning

Klassieke vorm van indoor-cycling waarin conditie en spierverzuring centraal staan. Onder begeleiding van de instructeur beweeg je onbewust erg intensief en dit zonder (groot) risico op blessures. Kortom, de manier om aan je conditie te werken en tegelijk enorm veel energie te verbranden.

Boxing Bag
Boxing Bag

Boxingbag is een cardio boks training op de bokszak. Voor iedereen toegankelijk gericht op conditieverbetering.

Core+
Core+

Bij Core+ krijg je een volledige training voor alle ‘Core’-spieren. Deze training wordt in verschillende niveaus aangeboden en is daarom voor elke doelgroep en fitheid toegankelijk. De ‘Core’ wordt ook wel de torso of romp genoemd. De Core is het verbindingsstuk tussen de hoge en lage extremiteiten van ons lichaam. Het is dus te concluderen dat zonder een functionerende core bewegen praktisch onmogelijk wordt. Het krijgen en onderhouden van een sterke core is dus essentieel voor het behoud van mobiliteit in het dagelijks leven. Hiernaast zorgt een gezonde core voor een verlaagd risico op rugklachten.

Crossgym
Crossgym

Crossgym is een functionele manier van trainen waarbij old school trainingsoefeningen worden toegepast. Denk hierbij aan het trainen met halters, olympische stangen, kettlebells, elastieken, plyoboxen en je eigen lichaam ( opdrukken, duwen, tillen, trekken, springen). Door deze technieken met elkaar te combineren ontstaat er een zeer gevarieerde work out waarbij de intensiteit hoog ligt. Alle aspecten komen aan bod, zodat je alle spiergroepen tijdens de training aanpakt en zowel kracht als uithoudingsvermogen traint.

Senioren Fitness
Senioren Fitness

Wie zegt dat sporten niet voor 50+'ers is? Onzin natuurlijk, wij zorgen voor de juiste oefeningen die altijd veilig kunnen worden uitgevoerd door elke leeftijdsgroep. De Senioren Fit groepsles is speciaal ontworpen om deze doelgroep in beweging te houden. Onder begeleiding van een instructeur/instructrice worden de volgende punten behandeld; behoud/terug krijgen van mobiliteit, behoud/terug krijgen van spiermassa, Balans, Lenigheid, verbeteren van de Conditie & Blessurepreventie.

TRX
TRX

TRX is een principe waarin je lichaamsgewicht gebruikt wordt als weerstand. Binnen 45 minuten train je het volledige lichaam af, en dit allemaal zonder het gebruik van externe gewichten!

Sunday Morning Workout
Sunday Morning Workout

Elke zondag starten wij de dag met een heerlijk intensieve work-out die elke keer anders is. Hiermee heb je de ideale kickstart van jouw zondag om lekker actief de dag door te komen. Tijdens de SMW wordt het volgende getraind; Full-body Workout, Krachtuithoudingsvermogen, Conditie, Lenigheid & Balans. Bereidt je wel goed voor, deze les duurt 60 minuten!

Vrije Fitness
Vrije Fitness

Toch liever zelf de regie hebben over je training? Dan is vrije fitness jouw keus. Train met een breed aanbod van; krachtmachines, losse gewichten, cardiomachines & lichaamsgewichtoefeningen.

Personal Training
Personal Training

Personal Training is ideaal voor de sporter die een perfect aansluitende training wilt bij zijn/haar sportdoel. We bereiden alles voor je voor; oefeningen, voedingsbegeleiding, voortgangsregistratie & een gezonde hoeveelheid motivatie. Personal Training is een losse dienst die apart van het reguliere abonnement kan worden aangeschaft. Informeer hierover bij ons personeel.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Alles van Fitness tot Personal Training bij Easyfit Drunen

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 15 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Drunen. Ons uitgebreide aanbod omvat de volgende diensten: Fitness, Groepstrainingen, Personal Training. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Easyfit Drunen

Maak kennis met Easyfit Drunen