Word nu lid

Word nu lid

Het is heel eenvoudig: selecteer een programma dat bij je past, vul het formulier in en je kunt gelijk beginnen!

arrow-down

Passend programma

Bij Easyfit Drunen krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. De tarieven variëren van € 31 tot € 52 per maand voor het meest complete programma. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Jouw voordelen bij Easyfit in Drunen

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van Easyfit Drunen omvat: Fitness, Groepstrainingen, Personal Training.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Bij Easyfit in Drunen train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al meer dan 15 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Easyfit Drunen!

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met Easyfit Drunen en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Easyfit Drunen lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Het aanbod van Easyfit Drunen omvat alles van Fitness tot Personal Training

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met Easyfit Drunen! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 15 jaar dé specialist voorFitness, Groepstrainingen, Personal Trainingin Drunen. Het omvat de volgende diensten: Fitness, Groepstrainingen, Personal Training. Met de Gratis Proefweek maak je nu kennis met sporten bij Easyfit Drunen. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.