Over Easyfit in Drunen

Easyfit Drunen helpt leden sinds 2007 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Easyfit in Drunen is jouw persoonlijke coach.

Over Easyfit in Drunen
arrow-down

Het Easyfit Drunen Team

Tim
Tim

Eigenaar, Groepsles instructeur & Fitnesscoach

Bas
Bas

Eigenaar, Personal Trainer, Groepsles instructeur & Fitnesscoach

Babette
Babette

Groepsles instructrice & Fitnesscoach

Julius
Julius

Stagiair & Fitnesscoach

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl

De Easyfit in Drunen: Jouw partner voor Fitness, Groepstrainingen, Personal Training

Het is al meer dan 15 jaar bekend dat Easyfit Drunen mensen uit Drunen helpt op het gebied van Fitness, Groepstrainingen, Personal Training. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met Easyfit Drunen

Maak kennis met Easyfit Drunen