Wat zijn de tarieven van EasyFit Drunen?

Wat zijn de tarieven van EasyFit Drunen?

Doe de lidmaatschapstest:

arrow-down

Passend Programma

Bij EasyFit Drunen krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op ‘Volgende stap’.

 

De voordelen van EasyFit Drunen

100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Easyfit Drunen altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Voor iedereen
Voor iedereen

Easyfit is een sport-fitnesscentrum voor alle leeftijdsgroepen die op een leuke, en verantwoorde manier willen werken aan hun gezondheid, lichamelijke klachten of controle van het lichaamsgewicht.

Breed aanbod
Breed aanbod

Easyfit Drunen biedt u diverse bewegingsprogramma’s, wij beschikken over een uitgebreide lijn van reguliere moderne fitnesstoestellen en een groot aanbod cardiotoestellen. Naast deze vorm van vrije training kunt u bij ons ook terecht voor een divers functioneel trainingsprogramma of Personal Training. Easyfit staat voor verantwoord bewegen op een leuke en effectieve manier in uw eigen tempo!

Voel je fijn
Voel je fijn

Easyfit Drunen staat voor gemoedelijkheid, en ongedwongen sporten en fitnessen. In onze ogen is fitness geen sport om mee te pronken, maar een sport om je lekker en fit mee te voelen. De sociaal veilige omgeving binnen Easyfit Drunen is iets wat wij erg belangrijk vinden. Zo is iedereen vrij om nieuwe dingen te proberen en om gezellig contact met de medesporters te maken.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere levensstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.

We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij EasyFit!

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met EasyFit en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Veelgestelde vragen over de tarieven van EasyFit

Dat hangt helemaal af van jouw wensen en behoeften. Vul vrijblijvend de lidmaatschapstest op deze pagina in en wij doen je een persoonlijke aanbieding.
Ja, met onze Gratis Kennismaking kun je ons zonder risico uitproberen.
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je voor een persoonlijke kennismaking. We luisteren naar wat je leuk vindt om te doen, welk resultaat je wil behalen en vervolgens leggen wij uit hoe we jou daar het beste bij kunnen helpen. Nadien nemen we samen de best passende programma's door.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.

Over Easyfit in Drunen

Easyfit Drunen helpt leden sinds 2007 weer fitter, gezonder en slanker te worden en te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat het beste bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! Easyfit in Drunen is jouw coach.

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past