Maak kennis met sportschool Easyfit Drunen

Maak kennis met sportschool Easyfit Drunen

Wil je afvallen, fitter en/of sterker worden? Vraag nu alle (start)informatie aan voor de beste sportschool in Drunen!

arrow-down

Behaal je doelen bij Easyfit

Of je nu fitter, sterker en/of slanker wil worden, jouw doelen zijn onze prioriteit. Fitness met persoonlijke begeleiding, volg onze energieke groepslessen of start met personal training. Bij Easyfit kan het allemaal.

Zet nu de eerste stap naar een fitter leven en vraag alle (start)informatie aan:

 

De voordelen van Easyfit Drunen

100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Easyfit Drunen altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Voor iedereen
Voor iedereen

Easyfit is een sport-fitnesscentrum voor alle leeftijdsgroepen die op een leuke, en verantwoorde manier willen werken aan hun gezondheid, lichamelijke klachten of controle van het lichaamsgewicht.

Breed aanbod
Breed aanbod

Easyfit Drunen biedt u diverse bewegingsprogramma’s, wij beschikken over een uitgebreide lijn van reguliere moderne fitnesstoestellen en een groot aanbod cardiotoestellen. Naast deze vorm van vrije training kunt u bij ons ook terecht voor een divers functioneel trainingsprogramma of Personal Training. Easyfit staat voor verantwoord bewegen op een leuke en effectieve manier in uw eigen tempo!

Voel je fijn
Voel je fijn

Easyfit Drunen staat voor gemoedelijkheid, en ongedwongen sporten en fitnessen. In onze ogen is fitness geen sport om mee te pronken, maar een sport om je lekker en fit mee te voelen. De sociaal veilige omgeving binnen Easyfit Drunen is iets wat wij erg belangrijk vinden. Zo is iedereen vrij om nieuwe dingen te proberen en om gezellig contact met de medesporters te maken.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met EasyFit en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.